DIT NYE LIV

Sådan genopbygger du dit liv efter tabet

Mulighederne er mange og tvivlen kan være stor om livet efter tabet.

Få en konkret plan i stedet for

Det får du

Kompetent og kærlig hjælp

Som garvet coach og sorgspecialist har jeg en bedre ide end de fleste om de udfordringer, du kan have​

Personligt tilpasset forløb​

Ikke to mennesker er ens, og ikke to mennesker har de samme behov. Derfor vil måden vi arbejder på, og dit hjemmearbejde (ja - hjemmearbejde) altid være individuelt

Kendte og gennemprøvede metoder​

Vi vil bruge de metoder, der virker bedst. Heldigvis har jeg både et stort hjerte og en stor værktøjskasse. Vi bruger det, der giver dig det bedste resultat​

Dette forløb er for dig, der har mistet, og som ønsker en kærlig støtte til at hjælpe dig med at finde den fremtid, der passer til dig. Livet efter tab kan være svært og rodet - her får du overblik og ro på. Jeg glæder mig allerede.
Mette Hvied Lauesen
Sorgspecialist

Find vejen videre efter dit tab

Jeg har gennem tiden hjulpet MANGE mennesker gennem mange forskellige tab. Det har og er en stor fornøjelse. Og jeg har også oplevet, at når vi siger farvel til hinanden, så går mange en fremtid i møde, hvor de skal vænne sig til at være alene, et nyt sted, eller i en anden forandret situation. Derfor har jeg udviklet dette forløb. 

Når man har mistet, så kan fremtiden virke tåget, uoverskuelig og fuld af for meget ukendt og svært. 

 

Det ved jeg gennem mit lange arbejde med sørgende. Et er at få bearbejdet sin sorg – noget helt andet er at vide, hvad man skal med sit liv nu. Det er derfor, jeg også tilbyder dette forløb, så du kan få en mere håndfast plan for din fremtid. 

 

Vores forløb vil altid være individuelt tilpasset. Jeg har naturligvis en lang række af værktøjer og metoder, som jeg kan trække på, men hvordan vi bruger dem afhænger helt af dig og dine behov. Du får masser af personlige støtte blandet med meget ofte videnskabeligt beviste metoder og teknikker. Det handler om, at du får en tryg retning fremad for dit liv – på kort eller lang sigt. 

 

Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og sikker, så derfor vil du have både min udelte empati og min udelte opmærksomhed. Det handler om, at du skal føle dig tryg og finde håb for fremtiden. 

 

Når vi to siger farvel til hinanden, så ved du, hvad du kan vælge at gøre i din fremtid. Du tager ansvar for dit liv og handler proaktivt. 

Hvordan foregår det?

  • Gennem 5 samtaler taler vi sammen i fortrolighed, og vi finder ud af, hvordan din fremtid kan se ud.

  • Du skal være forberedt på, at du ofte vil have hjemmearbejde mellem vores møder.

  • Jeg vil udfordre dig og trykprøve både planer og ideer, for det skal jo være holdbart. Som neutral og støttende samtalepartner, så kan du slappe helt af i samtalerne.

  • Samtalerne kan foregå fysisk eller online eller i et mix. Uanset hvad så skal jeg nok sørge for nærværet.

  • Når forløbet er færdigt, har du en plan for, hvad du gør fremover. Og så kan dit nye liv begynde.
Få et nyt liv efter tab

Pris 6500,- alt inkl.

Gå direkte til køb

På 5 møder kan du få en fremtid, der giver mening. Og det bedste er, at du selv har designet den.