ONLINE SORGGRUPPE

Få det bedre på 8 uger i en tryg gruppe

 

 

Grundigt gennemprøvet og effektiv metode

8 ugers effektivt online gruppeforløb med opstart mandag d. 14. august 2023

 

Har du mistet og vil du gerne have det bedre?

 
 

Tusindvis af mennesker i ind- og udland har fået det bedre efter denne helt strukturerede metode, der lærer dig at bearbejde dine tab. Nu og senere. 

Lær

Hvad har andre sagt?

 • Hvad der udgør et tab
 • Kend dine egne reaktionsmønstre på tab
 • Få et overblik over dine tab og hvilke, der har påvirket dig mest
 • Få bearbejdet de tab, der er sværest
 • Hvordan du selv kan håndtere de andre tab
 • “Jeg har fundet ind til kernen af mig selv”
 • “Jeg lever ikke mere i en glasklokke”
 • “Jeg er glad og herre over mit eget liv”
 • “Jeg er overrasket over, hvilken stor forandring forløbet medførte for mig”
 • “Jeg ville aldrig have været dette kursus foruden”

Om forløbet

 

Sorg kan ikke kureres, men den kan bearbejdes, så den fylder mindre og er mindre smertefuld.

Din smerte kan blive mindre via et effektivt kursusforløb på 8 uger. Sorg er en helt naturlig følelse, men den skal ikke overtage dit liv.  

 

Der er  tale om et forløb med læsning (bogen får du af mig) og hjemmearbejde.

 

Med dig får du

 • en handleplan

 • en værktøjskasse

 • en metodik, du kan bruge fremover

 • et håb om igen at være glad for livet.

Vi mødes 8 gange hen over foråret. 

 

 

Mødedatoerne er:

 

Mandag d. 14. august kl. 19

Mandag d. 21. august kl. 19

Mandag d. 28. august kl. 19

Mandag d. 4. september kl. 19

Mandag d. 11. september kl. 19

Mandag d. 18. september kl. 19

Mandag d. 25. september kl. 19

Mandag d. 2. oktober kl. 19

Hvad kan du forvente

Erfaringsmæssigt vil du opleve en forbedring på en af tre måder: 

 

 • Gradvist undervejs (de færreste)
 • En nærmest forløsende oplevelse efter 7. eller 8. gang
 • En oplevelse af, at dine tab bare ikke fylder så meget eftefølgende, og at du føler dig lettere og mere dig.

 

Fordi det ikke ret tit er en gradvis forbedring, så kan det være fristende at droppe det, men det vil jeg inderligt bede dig lade være med. Forestil dig, at forløbet er som et puslespil, som bliver lagt i løbet af 8 uger. Det er ikke færdigt før til allersidst. Du kan ikke undvære nogen af brikkerne. 

Fordi forløbet kun tager 8 uger, så vil du ret hurtigt opleve både indsigter og nu læring om dig selv. Og du vil få brug for at fokusere på forløbet. 

 

Du vil også opleve et dejligt og varmt fællesskab med de andre på holdet. De vil være en dejlig støtte for dig undervejs. 

 

Vores møder tager hver gang ca. 2 timer, og der vil være hjemmearbejde fra gang til gang. Omfanget vil være ca. en times hjemmearbejde – nogen gange mindre, nogen gange mere – og oven i vil der så være en række refleksioner, som jeg vil bede dig lægge mærke til. 

 

Og så må jeg sige, at jeg endnu ikke har oplevet, at vi også har haft det sjovt undervejs i ellers alvorlige forløb. Så det forventer jeg også, vi får her. 

 

OBS: Begrænset antal deltagere (selvfølgelig – det skal jo være trygt)

Få svar på dine spørgsmål

Det ved jeg endnu ikke. Alle de tab, vi har, sætter nogen følelsesmæssige spor hos os på godt og ondt. I forløbet lærer du at håndtere dine følelser i forbindelse med tabet uanset hvilket tab, det er.

Du kan forvente, at det du hidtil har lært om sorg viser sig ikke at holde. Og du kan forvente at lære noget, der er langt mere brugbart. Og så kan du forvente at få det bedre. Derudover kan du selvfølgelig forvente at møde nogen dejlige, empatiske mennesker, der er i en tilsvarende situation. De har måske prøvet flere ting, og de har det stadig væk ikke godt. Men det får I.

Det ved jeg, for jeg har fået MANGE positive tilbagemeldinger fra andre, der har fået det bedre gennem metoden. 

Jeg er ked af at høre, at det, du har prøvet ikke har hjulpet. Det er jeg virkelig. Når jeg med stor skråsikkerhed kan sige, at det hjælper, så skyldes det flere ting:

 • 70% af mine kunder HAR allerede anbefalet metoden til andre
 • 30% er vil gøre det
 • Masser har fortalt mig, at de føler sig lettere, gladere, og har fundet sig selv
 • Mange tusinde mennesker er blevet hjulpet af metoden gennem de sidste 40 år, og den bliver hele tiden tilpasset og skærpet.
 • Og så har den hjulpet mig selv.

Ja, det må du gerne, men så kan jeg ikke lige nu sige, hvornår det bliver. Forhåbentligt senere på foråret/tidlig sommer 

Hvis du ikke har prøvet det før, så er der ikke noget at sige til det. Men du kan være helt rolig og tryg.

 

Du skal bare sidde foran din computer eller tablet og have et kamera på (de fleste har det indbygget), og så skal du trykke på det link, jeg sender til dig. Og så bliver du såmænd ganske tryg ved det.

 

Jeg er vant til at både at arbejde online og hjælpe folk gennem sorg over skærmen. Faktisk mødes jeg med mere end halvdelen af mine kunder online – og de er fra både Danmark og rundt om i verden. Derudover har jeg kørt adskillige kurser online med mennesker, der også sidder i grupper.

Det er du meget velkommen til. Det kan være godt at have nogen at følges med undervejs.

Alle er velkomne – også ægtefæller. Men du skal også vide, at undervejs i gruppearbejdet, så vil jeg ikke sætte jer i samme gruppe. Og det handler simpelt hen om, at I er en del af hinandens historie og har forskellige følelser over for hinanden og også hvis det er det samme tab, I har haft. Det samme gælder, hvis det er din søn eller datter eller søster.

Bl.a. fordi tiden absolut ikke læger alle sår. Men det er fuldstændig rigtigt, at man kan vænne sig til at være i en ny tilstand. Man kan også godt undertrykke sine følelser længe næsten uden problemer. Men du kan ikke gøre det  hele tiden, hvis du også vil have et godt liv. Jeg har haft flere kunder med tab, der var mere end både 30 og 40 år gamle, og i al den tid har de haft et ‘mellem’ liv. Har du lyst til det?

Når du har tilmeldt dig, så vil jeg bede om din fysiske adresse, for du får tilsendt en bog, som vi bruger undervejs. Den får du sendt i ugen inden opstart

 

 • Rent praktisk foregår det sådan, at vi mødes 8 gange online i løbet af foråret. 

 

 • Vores møder er helt fastlagt fra start – ikke selve indholdet men strukturen og de emner, vi skal tale om. Du vil opleve, at du har fint tid til at tale om dit tab og ikke mindst vil du opleve at blive hørt og føle dig tryg.

 

 • Inden vi mødes første gang, vil du modtage et link, som vi vil bruge til alle vores møder

 

 • Du skal bruge enten en tablet eller en computer – en mobiltelefon duer ikke. Skærmen er for lille. 

 

 • Du skal sidde uforstyrret, mens vi er samlet.

 

 • Undervejs i vores møder vil vi dels have fælles samtale, dels vil jeg dele jer op i grupper, hvor I så arbejder med dagens emner.

Det er 11. august. Og det handler simpelt hen om, at du skal have tilsendt bogen, som vi bruger.

Så ringer du bare +45 26 18 61 90 og så tager vi en snak om det. Det kan være, jeg er optaget, så læg en besked, hvor du tydeligt siger dit nummer, så ringer jeg hurtigt tilbage til dig.

Prisen er 4.000 inkl. moms OG inklusive den bog og de øvrige materialer, du får fra mig. Al erfaring viser i øvrigt at mere end 95% af dem, der gennemfører, får det bedre. Så det er ikke tomme løfter. Du får det bedre. 

Kurset bliver afholdt af Mette Hvied Lauesen, der er specialist i sorgbearbejdning, og ud over at hjælpe mennesker gennem sorg, underviser hun også forældre, lærere, pædagoger og andre fagpersoner i at hjælpe børn gennem sorg. Ligesom hun også afholder kurser i fx den vanskelige samtale, følelsesmæssig intelligens osv. Læs evt. mere på www.mettehl.dk

Hvad siger andre, jeg har hjulpet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *