fbpx

Den første jul uden...

Den første jul uden ham eller hende, som du plejede at holde den med. Det er ofte hårdt.
 
Vores mærkedage betyder noget. Det er derfor, vi plejer at fejre dem. Og når vi så ikke kan, så kan tabet ramme dobbelt.
 
Vi kan ikke mere være det antal, vi plejer at være rundt om bordet, eller spise lige de klejner, som kun mor vidste, hvordan man lavede – eller det kan være, at julemanden mangler, fordi han valgte at flytte. Der kan være sket meget, som gør, at livet for altid er forandret, fordi nogen mangler. Og på intet tidspunkt er det tydeligere end juleaften med alle dens traditioner.
 
Vi kan så vælge at være helt alene på de dage, hvor savnet er mest tydeligt. Eller vi kan vælge at være sammen med nogen, hvor vi får lov til at være os selv.
 
Og endelig kan det være, at vi ved, at vi bliver nødt til at komme igennem det bedst muligt, fordi der er børn at tage hensyn til. Under alle omstændigheder er det lejligheder, hvor det ville hjælpe at føle sig mere ovenpå, fordi det ellers er svært at magte.
 
Julen er den mærkedag, som alle kender og genkender. Og særligt, hvis du har mistet, så ved du, hvor svær den kan være at komme igennem. Faktisk så er det helt normalt at tænke: Hvordan skal jeg komme gennem julen?
 
Hvis du ønsker at håndtere julen afklaret, så ring 26 18 61 90 og få hjælp. Så vil du med mere end 95% sandsynlighed have det bedre til jul. Og så har du mere overskud til at håndtere den og andre mærkedage.
 
For dine børn. For din familie. Og ikke mindst for dig selv.

Send mig en mail

Ja tak - jeg vil godt høre fra dig ind i mellem via dit nyhedsbrev

* indicates required
/ / ( mm / dd / yyyy )
Email Format

Jeg vil bruge dine oplysninger til at holde kontakten med dig og sende nyheder og tilbud. Hvordan vil du helst høre fra mig?

Du kan altid framelde dig ved at klikke på 'unsubscribe', som står nederst på mine emails. Jeg lover at passe godt på dine data. Du kan se min datapolitik på www.mettehl.dk. Når du klikker på Tilmeld nedenfor, så fortæller du, at du er enig i, at jeg må behandle dine data, som jeg har beskrevet

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Del

Mere

Den ukendte 3-måneders regel

3-måneders-reglen findes faktisk ikke. Men de fleste, der har mistet, har mødt den. Den er forventningen om, at nu må du da snart være kommet videre. Men det er du ikke.

Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få daglig hjælp og lindring til dit tab Hver morgen modtager du en mail med fx effektfulde råd, refleksioner og observationer, der kan støtte dig i hverdagen. Du får mindre opgaver, der hjælper dig i dit tab.

Vær opmærksom på, at forløb betales forud. Vælger du at afslutte før tid – og dermed også før endeligt resultat, bliver pengene ikke refunderet.

Afbud skal ske senest 24 timer før.

ADRESSE


Sennepsfabrikken, Industriparken 4
2750 Ballerup
+45 26 18 61 90

CVR: 27531385

Bankkonto: 9070 1629896046

Handelsbetingelser

Følg mig gerne på sociale medier

 

 

© Mette Hvied Lauesen, Advanced Grief Recovery Specialist - 2021
Mette Hvied Lauesen er certificeret af Grief Recovery UK og arbejder som Grief Recovery Specialist under Grief Recovery Europe Ltd.