fbpx

Det seneste tab er ikke altid det værste

Forestil dig at sorg er et glas, der er løbet fuld og derfor løber over næste gang, der kommer en dråbe i det. Ingen ved hvor stort glasset er eller hvor meget vand, der kommer i det. Det er altid individuelt.
 
Det er helt normalt, at mine kunder kommer til mig som følge af et tab, og de så undervejs finder ud af, at smerten mere kommer fra tidligere tab, som de ikke har fået bearbejdet.
 
Forestil dig så, at du lige er blevet ramt af en livslang smerte manifesteret i et tab, og at din leder, dine kolleger, din familie, dine naboer og alle andre vurderer din smerte baseret på dit seneste, kendte tab.
 
Det lyder ikke helt rimeligt vel? Og det sker dagligt.
 
Min læge fortalte et tidspunkt om en patient, hvis kone døde – “og det tog han rigtig flot” – og så gik der et halvt år, og så døde hans beostær. Og manden knækkede sammen. Og det undrede hende. Men det var altså ikke fuglen, han knækkede sammen over – det var over den akkumulerede og ubearbejdede smerte.
 
Derfor kan du ikke vurdere nogens sorg, for du ved ikke, hvad de har med sig eller hvor meget, det har fyldt hos dem.
 
Og derfor er det helt skævt, hvis I hos jer har en kutyme med X antal fridage efter Y tab.
 
Ring 26 18 61 90 for uddybning

Send mig en mail

Ja tak - jeg vil godt høre fra dig ind i mellem via dit nyhedsbrev

* indicates required
/ / ( mm / dd / yyyy )
Email Format

Jeg vil bruge dine oplysninger til at holde kontakten med dig og sende nyheder og tilbud. Hvordan vil du helst høre fra mig?

Du kan altid framelde dig ved at klikke på 'unsubscribe', som står nederst på mine emails. Jeg lover at passe godt på dine data. Du kan se min datapolitik på www.mettehl.dk. Når du klikker på Tilmeld nedenfor, så fortæller du, at du er enig i, at jeg må behandle dine data, som jeg har beskrevet

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Del

Mere

Den ukendte 3-måneders regel

3-måneders-reglen findes faktisk ikke. Men de fleste, der har mistet, har mødt den. Den er forventningen om, at nu må du da snart være kommet videre. Men det er du ikke.

Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få daglig hjælp og lindring til dit tab Hver morgen modtager du en mail med fx effektfulde råd, refleksioner og observationer, der kan støtte dig i hverdagen. Du får mindre opgaver, der hjælper dig i dit tab.

Vær opmærksom på, at forløb betales forud. Vælger du at afslutte før tid – og dermed også før endeligt resultat, bliver pengene ikke refunderet.

Afbud skal ske senest 24 timer før.

ADRESSE


Sennepsfabrikken, Industriparken 4
2750 Ballerup
+45 26 18 61 90

CVR: 27531385

Bankkonto: 9070 1629896046

Handelsbetingelser

Følg mig gerne på sociale medier

 

 

© Mette Hvied Lauesen, Advanced Grief Recovery Specialist - 2021
Mette Hvied Lauesen er certificeret af Grief Recovery UK og arbejder som Grief Recovery Specialist under Grief Recovery Europe Ltd.