Har du for travlt til at tage dig af din sorg?

Når man har været udsat for et tab, så er det helt almindeligt, at man enten bevidst eller ubevidst sørger for at have meget at lave. At der sker noget hele tiden. Du arbejder måske hele tiden. Eller gør rent igen og igen. Eller måske kan man finde dig på en pude i haven, hvor du igen igen igen er i gang med at ‘ordne haven’ eller flytte planter. Alt sammen er noget, du gør for at slippe for at tænke på, at du har ondt i hjertet. At du er ked af et.
 
Du holder dig måske så grundigt i gang, at du nærmest kollapser i sengen om aftenen fuld af lettelse over, at så kom du igennem endnu en dag og lettet over, at du er så træt, at du nu kan sove.
 
Og efterhånden som vi så får andre tab, så bliver vi ved med at være ”stærke” og have travlt, fordi vi regner med, at det er det rigtige at gøre. Hvad du faktisk gør er at ignorere dit knuste hjerte, at udvise en manglende respekt for dine følelsesmæssige behov – og at bygge tab ovenpå tab ovenpå tab. Og det hele tårner sig op til senere i dit liv. Det, du faktisk gør, er at overleve på overfladen af dit liv i stedet for LEVE dit liv fuldt ud – godt, dårligt, glad eller ked af det.
 
Prøv at tænke på sorg som en have fuld af ukrudt. Du bliver ved med at klippe ned og fjerne grene, hvilket giver en kortvarig tilfredsstillelse. Kortvarig, for det hele vokser tilbage igen. Eller du kan fjerne planterne og ukrudtet helt og helt elimere problemet. Jeg vil gerne have, at du har lyst til det sidste, for så slipper du for en livslang kamp om følelsesmæssige erstatninger – som fx at have travlt.
 
Sådan kan jeg hjælpe dig
Jeg kan lære dig en metode, som er videnskabeligt bevist til at virke, og som giver dig de værktøjer og den viden, du skal bruge til at komme videre fra dødsfald, skilsmisse, og alle mulige andre tab. Og det betyder, at du kan have det bedre om 8 uger. Hvor længe har du haft det skidt?
 
Du kan få hjælp både online og hos mig personligt. Det er op til dig selv.
 
Ring 26 18 61 90 og bestil din første tid – eller bestil en uforpligtende samtale først her
 
 
Jeg ville blive glad, hvis du vil følge Slip sorgen på Facebook:

Send mig en mail

Ja tak - jeg vil godt høre fra dig ind i mellem via dit nyhedsbrev

* indicates required
/ / ( mm / dd / yyyy )
Email Format

Jeg vil bruge dine oplysninger til at holde kontakten med dig og sende nyheder og tilbud. Hvordan vil du helst høre fra mig?

Du kan altid framelde dig ved at klikke på 'unsubscribe', som står nederst på mine emails. Jeg lover at passe godt på dine data. Du kan se min datapolitik på www.mettehl.dk. Når du klikker på Tilmeld nedenfor, så fortæller du, at du er enig i, at jeg må behandle dine data, som jeg har beskrevet

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Del

Mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få daglig hjælp og lindring til dit tab Hver morgen modtager du en mail med fx effektfulde råd, refleksioner og observationer, der kan støtte dig i hverdagen. Du får mindre opgaver, der hjælper dig i dit tab.

Vær opmærksom på, at forløb betales forud. Vælger du at afslutte før tid – og dermed også før endeligt resultat, bliver pengene ikke refunderet.

Afbud skal ske senest 24 timer før.

ADRESSE


Sennepsfabrikken, Industriparken 4
2750 Ballerup
+45 26 18 61 90

CVR: 27531385

Bankkonto: 9070 1629896046

Handelsbetingelser

Følg mig gerne på sociale medier

 

 

© Mette Hvied Lauesen, Advanced Grief Recovery Specialist - 2021
Mette Hvied Lauesen er certificeret af Grief Recovery UK og arbejder som Grief Recovery Specialist under Grief Recovery Europe Ltd.
Vil du være sikker først?

Få en gratis og uforpligtende samtale om, hvordan du kan få det bedre

Få dit liv igen efter tab

Vil du have en gratis og uforpligtende samtale om, hvordan du kan få det bedre?

Book den nedenfor

Få dit liv igen efter tab