fbpx

Hvor glad vil du have, din gamle mor er?

Hvor tit har du hørt det “Jamen, han var jo 93, så selvfølgelig var de klar over, han skulle dø” eller noget i den stil?
 
Hvor tit har du hørt “De levede sammen i 60 år og oplevede bare så meget, så det må være virkelig svært for hende”.
 
Mit gæt er, at du har hørt og måske sagt den første mange flere gange end den sidste.
 
Som professionel ud i sorg-feltet, så oplever jeg simpelt hen ikke, at vi tager ældres sorg alvorligt. Vi taler om, hvad man må forvente, og det var jo 60 gode år osv osv. Men vi er generelt alt for dårlige til at se på, hvilket enormt tab det må være efter så mange års samliv at blive alene. Hvor svært det må være pludseligt selv at skulle beslutte det hele. Hvor flov ( ja flov!) man kan blive over sit savn, når ens børn, venner, og øvrige familie slet ikke nævner det.
 
Når man så oven i købet er lidt konfus, fordi man savner, fordi der er så meget, man skal tænke over og føle over, og fordi ens børn, venner, familie og andre har så mange holdninger til, hvad man skal gøre, ja, så bliver det ikke lettere.
 
Fordi din mor er blevet enke, så er det ikke det samme som, at hun er er blevet et barn. Hun kan godt tage vare på sig selv, men hun bliver nødt til at få lov til at komme sig over tabet – at få det anerkendt – at få tid til at finde ud af, hvad hun vil gøre.
 
Nogen af dem ringer til mig, fordi de er så ulykkelige, og så taler deres børn dem fra at få sorgen bearbejdet. Og det kan I ikke være bekendt. Bare fordi man er et temmelig modent menneske, så har man fortjent at have et værdigt liv – og man har fortjent at ens sorg bliver taget alvorligt.
 
Gør den først det, så skal din gamle mor nok få det bedre.
 
 
Ring 26 18 61 90 og hør, hvordan du eller din gamle mor kan få det bedre

Send mig en mail

Ja tak - jeg vil godt høre fra dig ind i mellem via dit nyhedsbrev

* indicates required
/ / ( mm / dd / yyyy )
Email Format

Jeg vil bruge dine oplysninger til at holde kontakten med dig og sende nyheder og tilbud. Hvordan vil du helst høre fra mig?

Du kan altid framelde dig ved at klikke på 'unsubscribe', som står nederst på mine emails. Jeg lover at passe godt på dine data. Du kan se min datapolitik på www.mettehl.dk. Når du klikker på Tilmeld nedenfor, så fortæller du, at du er enig i, at jeg må behandle dine data, som jeg har beskrevet

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Del

Mere

Den ukendte 3-måneders regel

3-måneders-reglen findes faktisk ikke. Men de fleste, der har mistet, har mødt den. Den er forventningen om, at nu må du da snart være kommet videre. Men det er du ikke.

Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få daglig hjælp og lindring til dit tab Hver morgen modtager du en mail med fx effektfulde råd, refleksioner og observationer, der kan støtte dig i hverdagen. Du får mindre opgaver, der hjælper dig i dit tab.

Vær opmærksom på, at forløb betales forud. Vælger du at afslutte før tid – og dermed også før endeligt resultat, bliver pengene ikke refunderet.

Afbud skal ske senest 24 timer før.

ADRESSE


Sennepsfabrikken, Industriparken 4
2750 Ballerup
+45 26 18 61 90

CVR: 27531385

Bankkonto: 9070 1629896046

Handelsbetingelser

Følg mig gerne på sociale medier

 

 

© Mette Hvied Lauesen, Advanced Grief Recovery Specialist - 2021
Mette Hvied Lauesen er certificeret af Grief Recovery UK og arbejder som Grief Recovery Specialist under Grief Recovery Europe Ltd.