"Jeg kan trække vejret frit igen!"

Da jeg begyndte med at hjælpe mennesker med sorg, havde jeg en forventning om, at de ‘bare’ blev gladere eller fik lidt glæde ind i livet igen. Men det er stort set det sidste, de nævner, fordi der er så mange andre positive effekter af god sorgbearbejdning.

Fx
✔ En følelse af lethed
✔ At kunne trække vejret frit
✔ Ikke mere at være i en glasklokke
✔ At blive bedre til at sige til og fra
✔ At finde sig selv
✔ At slippe vreden
✔ Ikke mere jage ‘retfærdighed’
✔ En god nats søvn (det betyder MEGET, når du ikke har haft det længe)
✔ Mere energi
✔ Og nå ja – de bliver gladere

Meget af det ligger i, at de nu er blevet det, vi kalder for følelsesmæssigt ærlige. De erkender nu over for sig selv, når de er vrede/kede af det/føler sig magtesløse/usikre og de ved, hvordan de gør noget ved det. Og som kunden nedenfor skriver, så har hun lært, hvordan hun gør det fremover.

“Jeg er overrasket over, hvilken stor forandring forløbet medførte for mig. Jeg har oplevet en stor lettelse og glæde og følelsen af at kunne trække vejret frit. Jeg er blevet bevidst om hvor megen energi, jeg har haft bundet til sorg, vrede og negative tanker og hvor mange kræfter, jeg har brugt på at undgå at se dem i øjnene og forholde mig til det. Teknikken jeg har lært i den forbindelse, vil jeg kunne bruge fremadrettet. “

Jeg føler mig meget privilegeret at kunne hjælpe folk med det. ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *