Mistet partner - og dating


Du mener det godt - det er jeg slet ikke i tvivl om. Og du synes nok også, at din kammerat eller veninde har fortjent at dele livet med nogen. Måske handler det også lidt om, at du har lidt svært ved at håndtere, at din kammerat eller veninde pludselig er single. For hvad så med jeres par-middage? Og fælles familieferier? Derfor må dating være svaret. Men det er det ikke.
Tinder Men nu har jeg hørt det så mange gange fra nogen, der er blevet alene af den ene eller den anden grund, at det faktisk er ret akavet og måske endda sårende, at du og de andre venner har så travlt med at foreslå, at de skal på Tinder, gå til noget, hvor de kan møde nogen mænd/kvinder, eller gå i byen. De er nemlig slet slet ikke klar.
Distraktion
Man kommer sig ikke over et tab af en partner ved at finde sig en ny partner. Faktisk så er det en ret sikker vej til et forhold, der aldrig kommer til at fungere. Prøv lige at forestille dig, at du er på første, anden, ja måske endda tredje date med en, der kun taler om eller er tydeligt præget af smerten ved sin eks. Det er jo ikke der, man kan danne grundlaget for en ligeværdig, respektfuld relation med tiltrækning og nysgerrighed. Det kan da godt være, at man kan blive distraheret nogen aftener og nætter, men jeg vil næsten æde min gamle hat på, at sådan et forhold ikke holder. Det er jo ikke bygget på noget nutidigt eller fremadrettet. Det er bygget på at komme væk fra smerten i nuet. Det er der ikke nogen af parterne, der har fortjent.
Du skal bare være der
I stedet for så kan du hjælpe din veninde eller kammerat ved at være der. Ved at tale om det, som de har brug for at tale om. Nogen gange er det savnet - andre gange er det hvornår hækken skal klippes eller olieskift på bilen. Du er den bedste støtte ved at være til stede og give dem plads.
Om tiden
Og nå ja - jeg var lige ved at glemme det - det kan godt være, at DU synes, at nu er der gået så lang tid, så nu må de da være kommet videre. Men altså tid er på ingen måde overhovedet et parameter for at være kommet sig over et tab.

 

 

 

 

Del

Mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få daglig hjælp og lindring til dit tab Hver morgen modtager du en mail med fx effektfulde råd, refleksioner og observationer, der kan støtte dig i hverdagen. Du får mindre opgaver, der hjælper dig i dit tab.

Vær opmærksom på, at forløb betales forud. Vælger du at afslutte før tid – og dermed også før endeligt resultat, bliver pengene ikke refunderet.

Afbud skal ske senest 24 timer før.

ADRESSE


Sennepsfabrikken, Industriparken 4
2750 Ballerup
+45 26 18 61 90

CVR: 27531385

Bankkonto: 9070 1629896046

Handelsbetingelser

Følg mig gerne på sociale medier

 

 

© Mette Hvied Lauesen, Advanced Grief Recovery Specialist - 2021
Mette Hvied Lauesen er certificeret af Grief Recovery UK og arbejder som Grief Recovery Specialist under Grief Recovery Europe Ltd.
Vil du være sikker først?

Få en gratis og uforpligtende samtale om, hvordan du kan få det bedre

Få dit liv igen efter tab

Vil du have en gratis og uforpligtende samtale om, hvordan du kan få det bedre?

Book den nedenfor

Få dit liv igen efter tab