fbpx

Når Bagedysten fortrænger sorgen

Jeg har set den britiske bagedyst. En mand blev stemt ud og han var opløst. Det viste sig nemlig, at han i Bagedysten brugte et så stort fokus og så meget energi, at han næsten glemte, at han sørgede over sin kone, som var død kort tid forinden. Og nu mindede udstemningen ham om, at hun var væk.

Det er normalt.

En slags følelsesmæssige overspringshandlinger
Det er nemlig sådan, at vi alle sammen har nogen handlinger, vi gør, for at vores smerte bliver holdt nede eller bliver holdt i baggrunden. Den her mand bagte. Andre dyrker meget sport. Andre går til hundeudstillinger eller sykurser. Nogen forsøger at dulme smerten i mad. Eller vrede læsebreve. Eller eller eller. Vi har alle sammen noget.

Klassikeren alkohol
Virkeligt mange drikker mere alkohol – det ligesom bare dukker op. Og det er ikke så godt, for det er vanedannende og skadeligt. Det samme kan man sige om junk food.

De hedder TEA’er – Tilfældig Energifrigørende Adfærd – noget, som vi gør, når livet er svært. Oftest gør vi det ubevidst. Når du er blevet klar over dine TEA’er, så er de en rigtig god markør for, at der er noget, du skal se på og få bearbejdet.

Dulmer kun – hjælper ikke
For de hjælper ikke. De dulmer smerten, men de fjerner den ikke. Det er kun en bearbejdning, der gør det.

Del

Mere

Den ukendte 3-måneders regel

3-måneders-reglen findes faktisk ikke. Men de fleste, der har mistet, har mødt den. Den er forventningen om, at nu må du da snart være kommet videre. Men det er du ikke.

Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få daglig hjælp og lindring til dit tab Hver morgen modtager du en mail med fx effektfulde råd, refleksioner og observationer, der kan støtte dig i hverdagen. Du får mindre opgaver, der hjælper dig i dit tab.

Vær opmærksom på, at forløb betales forud. Vælger du at afslutte før tid – og dermed også før endeligt resultat, bliver pengene ikke refunderet.

Afbud skal ske senest 24 timer før.

ADRESSE


Sennepsfabrikken, Industriparken 4
2750 Ballerup
+45 26 18 61 90

CVR: 27531385

Bankkonto: 9070 1629896046

Handelsbetingelser

Følg mig gerne på sociale medier

 

 

© Mette Hvied Lauesen, Advanced Grief Recovery Specialist - 2021
Mette Hvied Lauesen er certificeret af Grief Recovery UK og arbejder som Grief Recovery Specialist under Grief Recovery Europe Ltd.