fbpx
Albert Dyrlund

Når en børnekendis dør - Albert Dyrlund

Er dit barn eller barnebarn fan af Albert Dyrlund eller en anden børnekendis? 

Hvis ja, så kan han godt være noget påvirketnår der sker noget grimt for dem. Som fx ved Albert Dyrlunds dødsfald i juli. Hvis du vil hjælpe dit barn, så kommer her nogen råd til dig:

✔ Tag dit barns følelser alvorligt. Det kan godt være, at du ikke kendte Albert Dyrlund, og at du ikke kan forstå, han var noget særligt. Men det her handler ikke om dig – det handler om dit barns følelser. Hvis du ikke tager dit barns følelser alvorligt, så risikerer du, at han ikke vil dele dem med dig en anden gang. Eller tredje gang.

✔ Hvis du ikke kendte Albert Dyrlund så bed dit barn om at fortælle om ham. Hvad lavede han? Var det sjovt? Fjollet? Noget at tænke over?


✔
Bed dit barn om at vise dig nogen af ADs videoer og så tag det alvorligt – tag det som en tillidserklæring. Det er vigtigt, at dit barn føler sig set og hørt. Tal om videoerne – hvad siger de om AD, og hvad han var for en person?


✔
Hvis dit barn er meget påvirket af det, så bed ham om at skrive et brev til Albert Dyrlund eller lave en tegning. Måske har barnet lyst til at læse dig brevet eller vise dig tegningen – måske ikke. Hvis dit barn lyst til det, så lyt med hjertet og empatien. Ikke hjernen og logikken.


Vores børns følelser og respekten for dem er med til at forme, hvilken slags voksne de bliver. Jo mere, de føler sig set og hørt i deres følelser, jo bedre modstandsdygtig og mentalt sunde voksne bliver de.

Vil du høre mere om børns følelse ved tab og hvad du kan gøre, så hold øje her på siden eller på min Facebookside www.facebook.com/slipsorgen  – jeg har jævnligt webinarer.

Hvis du ønsker mere endnu, så bliver du på dette kursus uddannet til at hjælpe børn gennem sorg: www.mettehl.dk/hjaelp-boern-der-har-mistet-kursus

 

(foto fra Jyllands-posten)

Del

Mere

Den ukendte 3-måneders regel

3-måneders-reglen findes faktisk ikke. Men de fleste, der har mistet, har mødt den. Den er forventningen om, at nu må du da snart være kommet videre. Men det er du ikke.

Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få daglig hjælp og lindring til dit tab Hver morgen modtager du en mail med fx effektfulde råd, refleksioner og observationer, der kan støtte dig i hverdagen. Du får mindre opgaver, der hjælper dig i dit tab.

Vær opmærksom på, at forløb betales forud. Vælger du at afslutte før tid – og dermed også før endeligt resultat, bliver pengene ikke refunderet.

Afbud skal ske senest 24 timer før.

ADRESSE


Sennepsfabrikken, Industriparken 4
2750 Ballerup
+45 26 18 61 90

CVR: 27531385

Bankkonto: 9070 1629896046

Handelsbetingelser

Følg mig gerne på sociale medier

 

 

© Mette Hvied Lauesen, Advanced Grief Recovery Specialist - 2021
Mette Hvied Lauesen er certificeret af Grief Recovery UK og arbejder som Grief Recovery Specialist under Grief Recovery Europe Ltd.