Når noget vigtigt forsvinder

Ved alvorlig sygdom er der mange ting, der ændrer sig i en relation. Fx kan det rent fysiske – samværet, seksualiteten – måske blive en umulighed. For mange er det fysiske og kropslige samvær en vigtig del af et parforhold, og at miste det er et kæmpe tab. Det kan være en udtryksmåde, der forsvinder. Et fælles sprog, hvor I forstår hinanden. Der, hvor I henter energi til de sure tider. Og pludselig så er det slut. Og så har I ikke længere den energikilde.

Tab af seksualitet og nærhed
Det er et kæmpetab, der ofte ikke bliver talt om. Særligt, hvis du ikke længere er purung, så er det noget, der ikke kommer op. Men det ER et tab. Det ER noget vigtigt, I har mistet. Det er ikke dig, der er noget i vejen med.

Forholdet ændrer sig
I går fra at være to seksuelle væsener til måske at få mere et plejer-patient forhold. Det påvirker selvfølgelig jeres følelser for hinanden, når en gnist forsvinder.

Det kan godt være, at du er taknemmelig over, at han/hun stadig lever eller trods alt kan leve et liv med kvalitet – men du og I HAR mistet en væsentlig del af det, der er jer.

Det er naturligt at sørge over det.

Del

Mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få daglig hjælp og lindring til dit tab Hver morgen modtager du en mail med fx effektfulde råd, refleksioner og observationer, der kan støtte dig i hverdagen. Du får mindre opgaver, der hjælper dig i dit tab.

Vær opmærksom på, at forløb betales forud. Vælger du at afslutte før tid – og dermed også før endeligt resultat, bliver pengene ikke refunderet.

Afbud skal ske senest 24 timer før.

ADRESSE


Sennepsfabrikken, Industriparken 4
2750 Ballerup
+45 26 18 61 90

CVR: 27531385

Bankkonto: 9070 1629896046

Handelsbetingelser

Følg mig gerne på sociale medier

 

 

© Mette Hvied Lauesen, Advanced Grief Recovery Specialist - 2021
Mette Hvied Lauesen er certificeret af Grief Recovery UK og arbejder som Grief Recovery Specialist under Grief Recovery Europe Ltd.
Vil du være sikker først?

Få en gratis og uforpligtende samtale om, hvordan du kan få det bedre

Få dit liv igen efter tab

Vil du have en gratis og uforpligtende samtale om, hvordan du kan få det bedre?

Book den nedenfor

Få dit liv igen efter tab