fbpx

Om afvisningen

På et tidspunkt plejer det at komme op: Angsten for afvisningen. Typisk er det sådan cirka midt i forløbet, når de kan se sammenhængen mellem følelsen af tabet og baggrunden for, hvordan de udtrykker følelsen. Den gamle følelse og hvordan vi lærte at håndtere den kommer frem igen, når de reagerer på tabet. Det er nu en gang det, som kroppen har lært.
 
Sig fra i tide
Det kan være kvinder, der har fundet sig i for meget for længe. Det kan være mænd, der blev gift med hende, der ville have dem – fremfor hende, de gerne selv ville have haft. Eller omvendt selvfølgelig. Ofte handler det om mennesker, der ikke får sagt fra tidligt nok, fordi de er bange for konflikten eller den mulige fysiske eller følelsesmæssige afvisning. Og så bliver “sagen” ved med at være der, og ofte vokser den også.
 
Som at drukne
Prøv så at tilføje et stort følelsesmæssigt tab efterfølgende, og det føles som om jorden åbner sig under dem og de bare falder og nærmest drukner. Eller også kender du det godt, men ville (formodentligt) bruge andre ord.
 
Dit selvværd
Det er derfor, jeg taler så meget om betydningen af et godt selvværd. Det gavner os simpelt hen på så mange måder senere i livet – herunder når vi håndterer tab eller skal ud og skabe nye relationer efter tabet.

Del

Mere

Den ukendte 3-måneders regel

3-måneders-reglen findes faktisk ikke. Men de fleste, der har mistet, har mødt den. Den er forventningen om, at nu må du da snart være kommet videre. Men det er du ikke.

Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få daglig hjælp og lindring til dit tab Hver morgen modtager du en mail med fx effektfulde råd, refleksioner og observationer, der kan støtte dig i hverdagen. Du får mindre opgaver, der hjælper dig i dit tab.

Vær opmærksom på, at forløb betales forud. Vælger du at afslutte før tid – og dermed også før endeligt resultat, bliver pengene ikke refunderet.

Afbud skal ske senest 24 timer før.

ADRESSE


Sennepsfabrikken, Industriparken 4
2750 Ballerup
+45 26 18 61 90

CVR: 27531385

Bankkonto: 9070 1629896046

Handelsbetingelser

Følg mig gerne på sociale medier

 

 

© Mette Hvied Lauesen, Advanced Grief Recovery Specialist - 2021
Mette Hvied Lauesen er certificeret af Grief Recovery UK og arbejder som Grief Recovery Specialist under Grief Recovery Europe Ltd.