Sørg bare over din kat

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

I dit hjerte og dine kropslige reaktioner, så er der faktisk ikke nogen forskel på, om det er en elsket person eller et elsket kæledyr, der dør.

 

I det første tilfælde får man masser af forståelse og opmærksomhed og – måske forkert – omsorg. I det sidste tilfælde bliver man som regel mødt med “Jamen, det var jo også en gammel hund” eller “Den havde det jo ikke godt” eller “Det er jo bare en kat. Få dig en ny i en fart, så får du det bedre.”Og ved du, hvad det er? Hjerteløst.

 

Vores kæledyr – uanset om det er hunde, katte eller kanariefugle – betyder noget for os. De har en plads I vores hjerter, og de er helt unikke væsener, som vi har elsket højt. Derfor: Har du mistet et kæledyr, så er det helt I orden at sørge. Der er ikke nogen forkert sorg, og den er altid intens. Bearbejd din sorg, så du kan komme videre – og måske hen ad vejen få dig et andet kæledyr. Det behøver du ikke tage stilling til lige med det samme.

 

Kender du nogen, der har mistet et kæledyr, så tag det alvorligt. Lyt til den sørgende og vid, at selv om du selv har mistet et kæledyr på et tidspunkt, så vil det aldrig være det samme for en anden person. Sorg er unik og kan ikke sammenlignes.

Send mig en mail

Ja tak - jeg vil godt høre fra dig ind i mellem via dit nyhedsbrev

* indicates required
/ / ( mm / dd / yyyy )
Email Format

Jeg vil bruge dine oplysninger til at holde kontakten med dig og sende nyheder og tilbud. Hvordan vil du helst høre fra mig?

Du kan altid framelde dig ved at klikke på 'unsubscribe', som står nederst på mine emails. Jeg lover at passe godt på dine data. Du kan se min datapolitik på www.mettehl.dk. Når du klikker på Tilmeld nedenfor, så fortæller du, at du er enig i, at jeg må behandle dine data, som jeg har beskrevet

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.