fbpx

Sorgen må ikke ødelægge resten af dit liv

Facebook
Twitter
LinkedIn
Lad mig starte med at sige, din sorg er en helt naturlig følelse. Sorg er noget, vi alle kommer til at opleve, og det er noget, der vil påvirke os alle sammen. Der er ikke noget galt med os, fordi vi føler sorg, men af hensyn til resten af vores liv, så er det også vigtigt at få den bearbejdet.
 
Og hvorfor er det det? Det er det fordi, du har hele resten af dit liv at leve, at favne, at glæde dig over. Det er et liv, som du fortjener at leve fuldt ud med en klar hjerne, et afklaret hjerte og et godt helbred.
 
Og når jeg siger det, så er det fordi

  • sorg påvirker din hjerne, så det bliver sværere at tage beslutninger

  • sorg påvirker dit helbred negativt

  • sorg påvirker dine følelser på en sådan måde, at det kan være svært at indgå i nye forhold og relationer.

Og alt det kan afhjælpes, når du får bearbejdet din sorg.
 
Jeg kender mennesker, der aldrig fik bearbejdet den sorg, de oplevede for mere end 40 år siden, og det har påvirket deres liv negativt. De har ikke fået lige så nære relationer efterfølgende, fordi skyggen fra sorgen har påvirket dem i al den tid. De går glip af det tætte nærvær med deres børn og partner. De har liv, der er indrettet på tyngden af sorgen frem for glæden ved livet og kærligheden. Og desværre har de vænnet sig til at være i den forstenede og grå tilstand. Det fortjener ingen.
 
Vi kender alle sammen udtrykket med, at “han havde for meget følelsesmæssig bagage” som forklaring på, hvorfor et forhold gik i stykker. Der sker det, at med mindre du selv bliver følelsesmæssigt afklaret efter et større følelsesmæssigt tab, så er du ikke klar til at indgå i en ny relation, hvor du kan nyde den fuldt ud, og du kan bidrage fuldt ud til relationen.
 
Så hvorfor skal du bearbejde din sorg? Fordi du fortjener et rigt og godt liv.
 
Jeg holder jævnligt foredrag om, hvordan du kommer videre efter sorg, og jeg skriver også om, hvordan du faktisk gør det.

Send mig en mail

Ja tak - jeg vil godt høre fra dig ind i mellem via dit nyhedsbrev

* indicates required
/ / ( mm / dd / yyyy )
Email Format

Jeg vil bruge dine oplysninger til at holde kontakten med dig og sende nyheder og tilbud. Hvordan vil du helst høre fra mig?

Du kan altid framelde dig ved at klikke på 'unsubscribe', som står nederst på mine emails. Jeg lover at passe godt på dine data. Du kan se min datapolitik på www.mettehl.dk. Når du klikker på Tilmeld nedenfor, så fortæller du, at du er enig i, at jeg må behandle dine data, som jeg har beskrevet

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Del

Mere

Den ukendte 3-måneders regel

3-måneders-reglen findes faktisk ikke. Men de fleste, der har mistet, har mødt den. Den er forventningen om, at nu må du da snart være kommet videre. Men det er du ikke.

Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få daglig hjælp og lindring til dit tab Hver morgen modtager du en mail med fx effektfulde råd, refleksioner og observationer, der kan støtte dig i hverdagen. Du får mindre opgaver, der hjælper dig i dit tab.

Vær opmærksom på, at forløb betales forud. Vælger du at afslutte før tid – og dermed også før endeligt resultat, bliver pengene ikke refunderet.

Afbud skal ske senest 24 timer før.

ADRESSE


Sennepsfabrikken, Industriparken 4
2750 Ballerup
+45 26 18 61 90

CVR: 27531385

Bankkonto: 9070 1629896046

Handelsbetingelser

Følg mig gerne på sociale medier

 

 

© Mette Hvied Lauesen, Advanced Grief Recovery Specialist - 2021
Mette Hvied Lauesen er certificeret af Grief Recovery UK og arbejder som Grief Recovery Specialist under Grief Recovery Europe Ltd.